12
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZAN ‘RAZBIJA’ KASU: ‘Zver’ iz Izraela stiže u ‘parni valjak’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.19 u 18:40

Partizan bi u narednih nekoliko dana mogao da dovede zamenu za otpuštenog Artjoma Parahovskog, evo o kome je reč…

Ako je verovati novinaru ‘Sportanda’ Orasiju Kauči, Partizan bi u narednih nekoliko dana mogao da dovede novog krilnog centra. Reč je o 203 cm visokom Amerikancu Džastinu Tilmanu (23). Igraču koji po svojim karakteristikama liči na Vila Mozlija.

Džastin Tilman je trenutno član Hapoel Giboua gde beleži sjajne partije. Prosečno ubacuje 18,9 poena uz 9,9 skokova. Problem za Partizan bi mogao da bude taj što bi uprava morala da plati obeštećenje. U karijeri je igrao u Koreji i Izraelu.

Pogledajte neke poteze Amerikanca koji se povezuje sa Partizanom:

0
0

12 Komentara

  1. Sns razbio 15 miliona ove sezone…rame uz rame sa Virtusom…necete jos dugo,povuci e se Andrej(ostrasceni zvezdas)..cigani vam vode tribinu,klub,ko ste vi?

    0
    0
    Odgovori
  2. Za Partizan je bitno da već 5 godina gledaju Zvezdi u ledja,a neka se teše da je to FMP2. Kako god da je oni mu gledaju u ledja i pate.

    0
    0
    Odgovori
  3. RADUJE ME STO PARTIZAN BEZ NOVCA DOVODI SOLIDNE IGRACE. I TU SE VIDI KOLIKO JE ON NAJVECI KLUB! PODRSKA ZA FICU COVICA, PRIVATNA SVOJINA JE SVETINJA NEMOGU DA TE OTERAJU IZ TVOG KLUBA FMP 2!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter