0
Evrokup

FOTO: KSS

EVROKUP – SPEKTAKL U BEOGRADU: Crno-belima na megdan stižu Đorđević i Teodosić

Objavljeno: 17.12.19 u 21:29

Tri duela odigrana su ranije večeras u Evrokupu, a Partizan je saznao prvog rivala u Top 16 fazi Evrokupa. Navijače čeka prava poslastica jer u ‘Beogradsku arenu’ stiže italijanski Virtus.

Tim iz Bolonje sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, dok u timu nastupaju Stefan Marković i Miloš Teodosić. Kolo pre kraja bilo je poznato da Partizan čeka pobednika A grupe, dok će crno-beli dalje sa druge pozicije.

Teodosić je na gostovanju Monaku ubacio 25 poena u pobedi 72:81. Teodosić je iz devet pokušaja ‘sipao’ pet trojki.

Tofaš je pobedio ekipu Lokomotive rezultatom 92:90, time su obezbedili mesto u B grupi Evrokupa. Najefikasniji bio je Sami Mehija sa 21 ubačenim poenom, Di Džej Vajt je ubacio 15, u Lokomotivi je najraspoloženiji bio Džoni O’Brajant koji je dodao 18.

Morabank Andora je na gostovanju bila ubedljiva protiv Promiteasa u pobedi od 66:80. Neizvesno je bilo u prvom poluvremenu, ali su gosti odličnom igrom u drugom poluvremenu upisali novu pobedu, te će u grupi A takmičenje završiti na drugom mestu, dok će grčki predstavnik dalje sa četvrte pozicije.

Evrokup 10. kolo

Tofaš – Lokomotiva Kuban 92:90
Promiteas – Andora 66:80
Monako – Virtus 72:81
Trento – Unikaha 88:76

Breša – Nant 85:78

FOTO: KSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter