6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

HS SAZNAJE: Crvena zvezda dovodi krilnog centra, slede otkazi!

Objavljeno: 16.12.19 u 21:15

Alarmantno je na Malom Kalemegdanu posle poraza Crvene zvezde u Zadru, stiže novi igrač, ali biće i odlazaka.

Marko Jagodić-Kuridža na korak je do Crvene zvezde. Njegov menadžer utanačio je sve detalje prelaska 32-godišnjeg krilnog centra iz Primorske u Beograd. Posao bi trebalo da bude završen u naredna 24 sata.

Kako HotSport saznaje, na Malom Kalemegdanu je alarmantno, trebalo bi da bude i odlazaka. Pominju se tri imena Derik Braun, Mohamed Faje i Majkl Odžo. Konačnu odluku doneće stručni štab na čeku sa trenerom Draganom Šakotom.

Crvena zvezda je u ‘paklenoj’ nedelji. Sledi gostovanje CSKA u Moskvi, potom meč sa Olimpijakosom u Beogradu i direktan duel za plej-of ABA lige sa Primorskom u Kopru. Videćemo hoće li Marko Jagodić Kuridža debitovati baš protiv svog bivšeg ili za sada sadašnjeg kluba.

0
0

6 Komentara

  1. Kuridza je odlicno pojacanja,sad kad dodje derbi ima jagodic da oKuridza mutante nastale u laktasaima 2009 ko sto ih je kuridzo do sad sa primorkom, zivi bili pa videli!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo nije tim koji zasluzuje da se gleda.drzava je puno ulozila u klib,al losa struka i treneri su sve upropastili.nema veze sa ranijim uspesima to sto je potpuno ptomasen prelazni rok.ovo sa kuridzom je ideja neke budale da se zamazu oci navijacima.potpuni BOJKOT

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovi sto se predstavljaju kao navijači Zvezde,a pišu protiv Zvezde su ustvari Zvezdini mrzitelji. Njima nije ništa bitno osim što nanosee štetu Zvezdi.Zvezda 4 godine igra Evroligu u zadnjih 5 godina i ne dođe ni 3 hiljade navijača progiv Baskonije. Baš čudno.

    0
    0
    Odgovori
    • CUDNO BI BILO DA JE TO ZVEZDA ALI TO JE FMP 2, ZNACI NIJE CAK NI FMP 1 PA JE ONDA CUDNO ODKUD CAK 3000 PANTERA DRUGIH FMPEOFSKIH U SRBIJI. OVDE SAMO PARTIZAN KOJI JE NAJTROFEJNIJI NAJGLEDANIJI I NARAVNO NAJVOLJENIJI!
      USKORO CES NAVIJATI ZA FMP 3 AHAHAHAHAHHAHAHAHAH

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter