0
Košarka

Foto: Dinamik

ABA 2: Dinamik čeka Sutjesku

Objavljeno: 11.12.19 u 15:58

U okviru 11. kola ABA2 lige u četvrtak 12.12 sastaće se beogradski Dinamik i Sutjeska iz Nikšića u Hali Sportova na Novom Beogradu.

Dinamik se sa 4 pobede i 6 poraza nalazi na 9. mestu na tabeli, dok gosti iz Crne Gore sa 6 pobeda i 4 poraza zauzimaju 5. mesto.

Miro Alilović, trener Dinamika, naglasio je značaj utakmica.

Sutjeska je mlada ekipa koja igra sa visokom energijom na obe strane terena. Na nama je da popravimo nedostatke iz prošlih utakmica, a ako želimo da ostanemo u trci za vrh tabele moramo da ostvarujemo pobede u Beogradu. Pozivam naše navijače da nas podrže u što većem broju, a igrači će morati biti na visini zadatka, ne bi li savladali goste iz Nikšića – rekao je Alilović.

Ivan Smiljanić je istakao da Dinamik mora uvek igrati na pobedu:

Posle nekoliko teških utakmica ostvarili smo važnu pobedu u domaćoj ligi protiv Vojvodine. Kako bismo popravili učinak i u regionalnoj ligi, što nam je takođe jedan od ciljeva ove sezone, moramo pobeđivati ekipe koje su bolje plasirane od nas na tabeli. Oslabljeni smo povredom Merta Akaja, ali ne tražimo izgovor ni u čemu, već u svakoj utakmici idemo na pobedu – poručio je Smiljanić.

Utakmica će početi u 19 časova, a ulaznice po ceni od 200 dinara će biti u prodaji od 18 časova na blagajni Hale Sportova „Ranko Žeravica“.

Foto: Dinamik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter