0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN UZVRATIO: Javili smo Radnoj grupi da nam termine sastanka ne odgovara!

Objavljeno: 04.12.19 u 19:28

KK Crvena zvezda danas je izdala saopštenje povodom napuštanja Radne grupe oko izbora novog menadžmenta ABA lige, pošto se u Zagrebu nije pojavio predstavnik Partizana, te to telo nije bilo kompletno.

Tokom večeri Partizan je odgovorio saopštenjem koje HotSport prenosi:

– KK Partizan NIS je još 21.11. u 15 časova i 13 minuta obavestio predsednika ABA j.t.d. lige i sve članove radne grupe da je predsednik Ostoja Mijailović u mogućnosti da bude prisutan na sastanku u predloženom terminu 25.11. Predsednik crno-belih, zbog odlaska na službeni put nije bio u mogućnosti da prisustvuje sastanku zakazanom za 04.12. Nakon potvrde da predsednik može prisustvovati 25.11. od strane lige nikada nije dobijen odgovor, već je samo zakazan sastanak za 04.12. Poštujući radnu grupu kao telo koje je ovlašćeno od strane Skupštine da sprovede selekciju menadžmenta ABA lige, klub nije želeo da na sastanak dolazi bilo ko osim predsednika – saopštio je Partizan.

Videćemo epilog današnjih dešavanja…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter