0
AdmiralBet ABA Liga

‘SPREMNIJI NEGO ŠTO SAM OČEKIVAO’: Redžija Redika za Partizan su spremili ljubimci Grobara! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.19 u 17:55

Najnovije pojačanje KK Partizan Redži Redik dao je prvi intervju po dolasku u crno-beli tabor, i to za klupsku televiziju.

Prvi utisci su, kako sam Redik kaže, veoma pozitivni.

– Očekujem da provedem dobar period ovde. Navijači su odlični, a klubu za sada dobro ide. Imaju dobru sezonu i nadam se da ću na svaki način doprineti da završe uspešno sezonu. U boljoj sam formi nego što sam očekivao. Došao sam iz Filadelije i cilj mi je da budem u što boljem stanju. Uspešno sam sinoć trenirao sa ekipom, a trener očekuje od mene da klubu doprinesem iskustvom – rekao je Reding sa zvanični Jutjub kanal Partizana.

Dugo je bio bez kluba, ali nije nepripremljen.

– Igrao sam protiv Partizana. Imam stare saigrače koji su mi pričali o klubu i gradu. To su Lučić i Mačvan. Dobri su momci, dosta smo pričali i lepo su me pripremili – ističe Reding.

O navijačima dosta zna?

– Sećam se navijača od prošle godine. Znam da navijači vole Partizan, da podržavaju klub. Zahvaljujem se navijačima na porukama podrške koje dobija otkako sam potpisao za ovaj klub. Svi su me ohrabrili. Doduše, bilo je i nekih komenatara i onih koji su mi rekli da ne dolazim. Hvala svima koji su mi poželeli dobrodošlicu i nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja – rekao je Reding.

– Trener očekuje da doprinesem timu iskustvom. U ekipi ima dosta mladih i nekoliko iskusnijih igrača. Ovo je moja deseta sezona kako igram u Evropi. Tako da sam sam iskusan. Nadam se da će i igrači i navijači ceniti moje iskustvo i da ću doprineti klubu.

Trinkijerija Redik dobro poznaje.

– Mislim da sam protiv Redžija igrao jedno pet finala. Četiri ili pet. Meni je jako važno šta kažu Milan i Luča jer su to igrači koji ne igraju za Partizan trenutno, ali će uvek biti igrači Partizana. I kada neko tako kaže za drugog igrača to znači da smo na pravom putu. Videćemo šta može da nam može dati na terenu. Nije u ritmu, nije u nekoj formi, ali polako. Ali imamo utakmice u kojima možemo da mu pružimo neke minute u kojima može da se uigra – rekao je Trinkijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter