4
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZAN REŠIO PITANJE BEKA: Iskusni Amerikanac rešava goruću poziciju!

Objavljeno: 23.11.19 u 20:16

U nedeljama za nama nadaju se navijači Partizana da će dobiti novo pojačanje na bekovskoj poziciji, a tu želju uskoro bi klub mogao da im ispuni.

Kako navode Večernje Novosti dres kluba mogao bi da obuče Redži Reding Amerikanac koji je karijeru gradio u Evropi. Crno-beli su u završnim pregovorima sa tridesetjednogodišnjim košarkašem koji pokriva pozicije beka i krila.

Studirao je na univerzitetu Vilanova, a nakon što nije draftovan otisnuo se u Evropu gde je igrao za Engomis, Tibingen, Albu, Darušafaku, Bajern i Turk Telekom za koji je nastupao prošle sezone.

Za Albu je u Evroligi u sezoni 2014/15 prosečno postizao 12.9 poena po utakmici, dok je sezonu nakon toga u dresu Darušafake imao prosek od 7.5 poena po meču.

HotSport časti 500 din da se registrujete i kladite u Meridianu!!!

Preko ovog linka se možete registrovati!

SREĆNO!!!

 

0
0

4 Komentara

  1. @P Ni Sanja a ni Londejl nisu prodati. Otisli kao slobodni igraci. Nemas pojma zato sedi – jedan! patlidzan se uvek pumpao tudjim parama i tako ce i dalje biti. Sramota srbije!

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahahahha pa vi nemate klub to je coki rekao da je njegov fmp1 i fmp2. Ako nekom nesto neodgovara neka svoj klub ustanovi isto kao on

      0
      0
      Odgovori
  2. Radi štamparija novca za miljenika. Zanimljivo,nema sponzora,nikoga već godinama nisu prodali za neki dobar novac,smanjuju dugove NI IZ ČEGA!!!???

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi se da pratis, prodat je npr Vanja i Lendejl…….to cisto tebi za informaciju! E a nije te sramota da uopšte pominješ išta po tom pitanju, tvoji klubovi su za 7 godina dobili vise para nego srpska košarka od početka ovog veka, u zbiru klubovi i nacionalni tim…..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter