0
Evroliga

DA LI IGRAČI ‘MINIRAJU’ OBRADOVIĆA? Evo šta Žoc kaže o tome, nikad nije bio iskreniji… (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.19 u 09:38

Tema je vrlo ozbiljna, ali Željko Obradović ‘ne želi da poveruje’ u tako nešto.

Posle poraza od Barselone, novog u Evroligi koji je Fenerbahče doživeo ogromnom razlikom, Željko Obradović nije imao objašnjenje za katastrofalnu igru tima koji je pre početka sezone pretendovao na najviši plasman u Evroligi.

Međutim, sada se već postavlja pitanje i da li igrači imaju nešto protiv najtrofejnijeg evropskog trenera. Zapravo, to pitanje u ime svih nas, postavili su novinari na konferenciji za medije posle duela u ‘Blaugrani’.

Obradović nije imao pravi odgovor, već je rekao iskreno:

– U teškim trenucima shvatiš neke stvari o ljudima. Ali dešavalo mi se i ovo i ranije. A glasinama nikad nisam pridavao pažnju. Ni sada neću. Ako želite da pitate igrače šta misle o meni, pitajte njih. Ja uvek pokušavam da pomognem svojim igračima. I dalje ću to da radim. Savest mi je mirna. Nemam problem s tim i lopticu prebacujem kod njih u dvorište. Nek oni odgovore na vaše pitanje – poruka je Željka Obradovića.

Posle devet kola, Fener ima sedam poraza i svega dva trijumfa. Nije urodilo plodom vređanje igrača, a nije ni sinoć preklinjanje igrača da zaigraju odbranu.

– Trenutno smo katastrofa. Motivisan tim nikad ne završi meč samo sa 16 faulova. Nismo se ni borili. Moramo da stvorimo reakciju. Ne znam kako, ali daću sve od sebe. Trenutno izgledao kao tim bez karaktera – poručio je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter