0
Evroliga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Crvena Zvezda v Borac (Cacak) Assistant coach Andrija Gavrilovic Belgrade, 05.29.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GAVRILOVIĆ POSLE ALBE: Nismo održali ritam, nekim stvarima bismo mogli da budemo zadovoljni…

Objavljeno: 20.11.19 u 10:12

Trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović istakao je da je njegovim igračima najviše nedostajalo energije u porazu od Albe u Berlinu rezultatom 92:80.

Zvezda je doživela sedmi poraz u Evroligi, a treći uzastopni u razmaku od samo pet dana (ASVEL, Partizan i Alba).

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović dao je svoje viđenje utakmice.

– Čestitam ekipi Albe na pobedi. Znali smo i imali plan kako ćemo igrati, ali nismo mogli da održimo isti ritam i konstantnost sve vreme. Možda nam je bilo potrebno više energije u prvom poluvremenu na terenu. Možda je to zbog teškog rasporeda, možda i zbog velike agresivnosti startne petorke ekipe Albe.

– Možemo biti zadovoljni nekim statistikim parametrima kao što su ofanzivni skokovi i izgubljene lopte, ali smo svakako dozvolili protivniku puno poena, i u šutu za tri i za dva poena – izjavio je Gavrilović, a prenosi klupski sajt.

Zvezda već u sredu ujutru putuje za Kaunas gde će u četvrtak uveče igrati meč 10. kola Evrolige protiv Žalgirisa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter