0
Evroliga

EL: Željko Obradović naučio lekciju – ‘Mej aj pliz ju tu plej difens’!? Nije pomoglo (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.19 u 23:30

U okviru 9. kola Evrolige danas su odigrana preostala dva meča. Najzanimljiviji ovdašnjoj javnosti jeste duel Barselone i Fenerbahčea.

‘Srpski trenerski dvoboj’ pripao je Svetislavu Kariju Pešiću koji je savladao Fenerbahče Željka Obradovića ubedljivim rezultatom 89:63. Već na kraju prve deonice Barselona je imala dvocifrenu prednost u meču, a do poluvremena ona je nastavila da raste.

U drugom poluvremenu nastavila je Pešićeva četa istim tempom i u poslednju deonicu Katalonci su ušli uz prednost 67:40.Probudio se Fener u poslednjoj deonici koju je dobio sa pola koša 22:23.

U pobedničkom sastavu briljirao je Kori Higins ubacivši 22 poena, Aleks Abrines ubacio je 12, dok je Nikola Mirotić ubacio samo sedam uz šut iz igre 2/5. Fenerbahče je upisao svoj sedmi poraz, a u večerašnjem meču imao je samo jednog dvocifrenog košarkaša. Nekadašnji krilni centar Partizana Žofri Lovernj ubacio je 12 poena, Mahmutoglu je ubacio 8a, Ahmet Deviroglu takođe osam. Vladimir Štimac, šest, a Nikola Kalinić samo dva poena.

Pokušao je u jednom tajm-autu Željko Obradović da podigne ekipu, poučen iskustvom od prošle nedelje, zamolio je igrače da zaigraju odbranu, ali to im nije pomoglo. 

Baskonija je dočekala CSKA iz Moskve, Slavio je domaći tim rezultatom 80:70. Domaći su od početka diktirali tempo meča, ‘Armejcima’ su prepustili samo drugu deonicu, a meč su rešili u poslednjem kvartalu koji su dobili rezultatom 18:11.

U Baskoniji je najefikasniji bio Tornik Šengelija, dok je Luka Vildoza ubacio 12 poena. Džejms Majk i Janis Strelnieks postigli su po 17 poena u redovima CSKA, dok je Heket postigao 12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter