0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

OGLASIO SE I VLADIMIR LUČIĆ: Kokoškov ima fantastičnu karijeru u NBA ligi!

Objavljeno: 19.11.19 u 12:25

Srpski reprezentativac indirektno potvrđuje da bi imenovanje Igora Kokoškova za selektora bilo odličan potez, ali podseća i da još ništa nije zvanično

Dok Srbija isčekuje imenovanje novog selektora košarkaške reprezentacije Srbije sve veći broj igrača putem medija komentariše moguće imenovanje Igora Kokoškova na tu poziciju.

U košarkaškom svetu vlada opšte mišljenje da je iskusni stručnjak odlično rešenje. Juče je u razgovoru za HotSport Novica Veličković pohvalio mogućeg selektora, a među onima koji ceni kvalitete Igora Kokoškova je i Vladimir Lučić.

Standardni reprezentativac Srbije bio je gost renomiranog grčkog portala Gazeta gde je govorio o imenovanju novog selektora.

-Ne znam ništa o tome, iskreno. I ja sam čuo stvari samo preko medija u nedelju. Ne znam da li je tačno to što se piše. Imao je odlične rezultate sa Slovenijom, osvojio je Evrobasket u Istanbulu, postao prvi trener van granica SAD koji je vodio NBA tim, sada je deo sistema Sakramento Kingsa. To samo pokazuje kvalitet koji poseduje. Ima fantastičnu karijeru u NBA ligi, što pokazuje koliko je kvalitetan trener. Saznaćemo u narednim danima ili mesecima da li je vest tačna ili ne, ali i kakav će se tim naći na kvalifikacionom turniru – kaže Lučić za Gazetu.

FOTO: FIBA 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter