0
Evroliga

DA LI JE OVO VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU: ASVEL u Beograd stigao bez treninga, kriv je Toni Parker!

Objavljeno: 15.11.19 u 09:40

Košarkaši Crvene zvezde u 8. kolu Evrolige u ‘Beogradskoj areni’ dočekuju francuski ASVEL, koji u Srbiju stiže bez treninga.

To je u intervjuu za ‘Mocartsport’ otkrio trener kluba iz Liona Zvezdan Mitrović. On je za to ‘okrivio’ vlasnika kluba legendarnog francuskog košarkaša Tonija Parkera, koji je zvanično u San Antoniju penzionisan.

– Okolnosti pred ovu utakmicu su specifične. Mi posle utakmice protiv CSKA nismo imali nikakve obaveze, čak ni trening. Kao što znate, vlasnik kluba Toni Parker je pre nekoliko dana imao ceremoniju u San Antoniju gde je penzionisan njegov broj, pa je deo igrača otputovao u Teksas. Trebalo je i ja da odem, ali sam kasno ušao u proceduru za dobijanje američke vize. Nekoliko igrača je ostalo u Lionu – rekao je Mitrović i dodao:

FOTO: YouTube

– Dakle, tu imate faktor nepripremljenosti. Zvezda je veliki favorit u sutrašnjem meču. Ali, kako je košarka timski sport, kako su CSKA, Panatinaikos ili Baskonija bili favoriti protiv nas, gde smo napravili određeni rezultat, tako ćemo i mi probati da uradimo nešto više i ovde. Deo ekipe je zajedno sa mnom došao dva dana ranije, kasnije nam se priključio ostatak igrača i sada će nam prvi zadatak biti da probijemo ‘džetleg’ (desinhronizacija u organizmu čoveka, nastala kao posledica letenja avionom kroz više časovnih zona pr. au) i da probamo da odigramo dobru utakmicu. Malo su nerealni uslovi u kojima ćemo ući u meč, ali tako je – rekao je selektor Crne Gore i trener ASVEL-a.

ASVEL meč u Beogradu dočekuje na osmom mestu na tabeli sa učinkom četiri pobede i tri poraza. Crvena zvezda je 13. sa dve pobede i pet poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter