1
AdmiralBet ABA Liga

(Foto: Dragana Stjepanović)

TRINKIJERI PRED ZADAR: Igramo u gradu košarke! Gordić: Nikada nam nije bilo lako protiv njih

Objavljeno: 08.11.19 u 11:37

U 6. kolu regionalnog šampionata, Partizan NIS će u subotu, 9. novembra igrati na gostujućem terenu protiv Zadra. Utakmica počinje u 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Partizan NIS sutra u Zadru! U 6. kolu regionalne, ABA j.t.d. lige, crno-beli će u subotu, 9. novembra, od 18 časova igrati u dvorani „Krešimir Ćosić“ protiv KK Zadar . U prvih pet kola, Parni valjak je zabeležio tri pobede i dva poraza, dok Zadrani imaju učinak 0-5.

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je pred novo gostovanje Partizana analizirao prottivnika. 

-Igramo u gradu koji živi za košarku, gradu sa fantastičnom dvoranom i publikom koja itekako ume da podrži svoj tim u teškim trenucima. Zadar je počeo takmičenje na način na koji je počeo i učiniće sve da protiv nas stvori neku iskru koja će im preokrenuti sezonu. Ali i za nas, posle izuzetno loše utakmice protiv Venecije, Zadar je veoma važan. Moramo sa puno više energije da igramo – istakao je Trinkijeri.

Plejmejker crno-belih, Nemanja Gordić je istakao važnost sutrašnje utakmice.

– U Zadru nam nikada nije bilo lako, očekujem da će nas dočekati puna dvorana i veoma motivisan protivnik. Mi moramo odigrati puno bolje nego protiv Venecije i iz te bolje igre pronaći put kojim bismo došli do pobede. I jednima i drugima je ovaj meč veoma važan, tako da očekujem veliku borbu na terenu – izjavio je Gordić.

(Foto: Dragana Stjepanović)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter