0
Evroliga

MICIĆ IGROM ODGOVORIO NA KRITIKE ATAMANA: Imam svoju igru, ostajem dosledan sebi!

Objavljeno: 08.11.19 u 14:15

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Olimpijakos ubedljivim rezultatom 86:67.

Srpski košarkaš je zablistao u Pireju, pogurao je Efes ka pobedi u sedmom kolu Evrolige. Micić je ubacio 27 poena (6/9 za dva, 5/6 za tri), 5 asistencija te po 2 skoka i ukradene lopte za 35 minuta na parketu.

– U odnosu na utakmicu sa Panatinaikosom, sada sam se osećao odlično. Bio je dobar meč, ali je vreme da se okrenem novom susretu. Isto tako je i sa lošim partijama. Ništa ne treba da shvatite previše lično. Može da se dogodi svakome. Bitno je jedino da se oporavite što je pre moguće – rekao je Micić.

Odlična rola usledila je nekoliko dana nakon meča sa Panatinaikosom kada je Ataman javno kritikovao Micića istakavši da je pružio neprihvatljivu i neprofesionalnu rolu.

– Već sam nekoliko puta kazao da sve radim na svoj način. Trener mi je dao bitnu ulogu u ovom timu. On ima pravo da kaže šta misli. Ne bih rekao da me je to učinilo boljim ili lošijim. Čak i kada me pohvali, trudim se samo da samo ostanem dosledan sebi – zaključio je srpski košarkaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter