0
Evroliga

DURENT IZNENADIO SVE: Voleo bih da završim karijeru u Barseloni (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.19 u 12:27

Nema sumnje da je Kevin Durent jedan od najboljih košarkaša koje danas imamo priliku da gledamo u NBA ligi, a možda ga košarkaški putevi dovedu u Evropu, u tim Barselone.

Dok se Durent oporavlja od povrede ukrštenih ligamenata, a tokom oporavka razmišlja da u smiraj svoje karijere dođe u Evropu, u tim Svetislava ‘Karija’ Pešića. Durent je gostujući u emisiji ‘Koliko si gladan‘ koju vodi španski reprezentativac Serž Ibaka izjavio da bi voleo da deo karijere provede u dresu Barselone.

Zaista bih voleo da poslednju sezonu odigram u inostranstvu, u Barseloni. Evroliga je drugo najbolje takmičenje na svetu, deluje zanimljivo. Ne znam da li će se dogoditi, ali bi bilo dobro da steknem novo iskustvo – rekao je Durent.

Tim Svetislava Pešića ovog leta doveo je Aleksa Abrinesa i Nikolu Mirotića, a velika želja bio je i Pau Gasol. Nalaze se na vrhu tabele sa četiri pobede i nijednim porazom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter