0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Bemax

MILOJEVIĆ: Izgubili smo 18 poena razlike, ali nisam nezadovoljan!

Objavljeno: 27.10.19 u 20:22

Košarkaši Mega Bemaxa su se dobro držali veći deo utakmice u Železniku, ali je Crvena zvezda mts u trećoj četvrtini prelomila meč i na kraju slavila sa 88:70 u okviru 4. kola ABA lige.

Na konferenciji za štampu posle meča trener Mega Bemaxa Dejan Milojevića je istakao da ekipa ide u pravom smeru:

– S obzirom da smo izgubili sa 18 razlike može se steći utisak da sam nezadovoljan. Ali, nisam. Igrali smo dobro poluvreme koje smo izgubili sa četiri razlike. Uspeli smo da u poslednjih pet minuta uđemo sa 10 razlike, međutim imali smo dva loša napada. Crvena zvezda je imala kontru i trojku. Da smo tada ubacili i spustili se ispod 10 mogli smo na napravimo utakmicu još interesantnijom. Crvena zvezda je duplo kvalitetnija od nas, bila je favorit, što je i pokazala. Ali, kod nas se vidi napredak u odnosu na prva dva kola u kojima smo bili jako loši. Verujem da idemo u pravom smeru, da se dižemo i da će iz kola u kolo biti bolje. Da će ovo poluvreme biti tri četvrtine, a posle i ceo meč  -izjavio je Milojević.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter