0
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZAN OTPUTOVAO NA DERBI: Trinkijeri svestan ‘evroligaške snage’ rivala, Zagorac podseća na ‘opomenu’

Objavljeno: 25.10.19 u 19:34

Parni valjak nastavlja svoj put ‘duž Jadrana’. Nakon gostovanja u Laktašima, Kopru i Baru, crno-beli će u 4. kolu regionalnog šampionata gostovati u Ljubljani, gde će se, u subotu, 26. oktobra, sastati sa Cedevita Olimpijom.

Ekspedicija Partizana put prestonice Slovenije krenula je nakon današnjeg treninga, a pred meč sa timom iz Ljubljane, trener crno-belih Andrea Trinkijeri poručuje:

– Ponovo idemo na put, ovog puta nam je protivnik ekipa koja do sada nema poraz u ABA ligi. Veoma su talentovani, a u svom sastavu imaju i veliki broj iskusnih igrača. Igrača koji su puno puta igrali za važne trofeje, osvajali važne trofeje i koji su igrali Evroligu. Biće teško, ali to nije ništa novo. Svaka utakmica do sada nam je bila teška i to je nešto na šta moramo uvek biti spremni – istakao je Trinkijeri.

Krilni košarkaš Partizana, Rade Zagorac, je pred sutrašnju utakmicu izjavio:

– Čeka nas meč protiv veoma iskusnog i kvalitetnog protivnika. Iako smo ih pre mesec dana u Zagrebu savladali, svesni smo da će sutrašnja utakmica biti u mnogo čemu drugačija. Imali smo priliku i protiv Primorske da osetimo šta znači nova utakmica protiv tima koji ste nedavno savladali, tako da je i to bila neka vrsta opomene za nas, da budemo svesni šta nas čeka i koliko oprezni i koncentrisani moramo biti u svakom trenutku sezone – naglasio je Zagorac.

Utakmica u dvorani „Stožice“, počinje u 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter