0
Evroliga

EVROLIGA: Gudaitis se vratio i srušio Fener, Olimpijakos na ‘minus 16’ u Baskiji

Objavljeno: 25.10.19 u 23:35

Kompletirano je četvrto kolo Evrolige, a domaćini su bili sigurni na svom terenu.

Olimpija je u Milanu dočekala Fenerbahče, koji je ponovo u gostima pokazao velike slabosti na kojima će morati da radi Željko Obradović.

Istina, Fener je poveo na startu, ali je usledila serija od 16:0 domaćina, nakon čega je sve išlo na ‘vodenicu’ tima Etorea Mesine.

Sjajan je bio Arturas Gudaitis, koji je debitovao u Evroligi i to sa 17 poena i pet skokova. Bio je nerešiva enigma za Jana Veselog, Žofrija Lovernja i ostale visoke igrače ‘kanarinaca’.

Najefikasniji na meču bio je Serhio Rodrigez sa 22 poena, a odličan je bio i Amadeo Dela Vale sa 15. Vladimir Micov je imao sedam poena, dok Nemanja Nedović nije igrao.

U poraženom sastavu Veseli i Lovernj su imali po 14 poena, Nando de Kolo 12 poena, s tim što je rano ušao u problem sa faulovima, već u trećoj četvrtini imao je četiri lične greške i zbog toga je bio ‘isečen’.

Olimpijakos je doživeo još jedna težak poraz, ovog puta od Baskonije u gostima rezultatom 82:66. Nijednog momenta pitanje pobednika se nije postavljalo.

Domaćin je poveo na početku, stekao dvocifrenu razliku i potom rutinski održavao visoku prednost. Tim iz Pireja nikako nije uspevao da dođe niti u šansu za povratak.

Najefikasniji igrač meča bio je Tornike Šengelija sa 25 poena i devet skokova, Jusufa Fal je imao osam skokova i 16 skokova, dok je u poraženom sastavu Brendon Pol imao 15 poena. Nikola Milutinov meč je završio sa devet poena i deset uhvaćenih lopti.

Evroliga, 4. kolo

Četvrtak

Zenit – Panatinaikos 79:89
Anadolu Efes – Real Madrid 76:60
Bajern – Himki 74:87
Makabi – Valensija 76:63
Crvena zvezda – Barselona 65:73

Petak

Žalgiris – ASVEL 70:56
Alba – CSKA 66:82
Armani – Fenerbahče 87:74
Baskonija – Olimpijakos 82:66

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter