0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter

MNOGI SU SE ZABRINULI: Šćepanović otkrio kakvo je stanje Trinkijerija!

Objavljeno: 19.10.19 u 20:55

U pobedi Partizana nad Mornarom u Baru (76:65), prvi trener na klupi Partizana bio je Vlado Šćepanović.

On je zamenio Andreu Trinkijerija, kome je neposredno pred meč pozlilo i nije bio u stanju da vodi utakmicu. Šćepanović je posle meča pojasnio kakvo je zdravstveno stanje italijanskog stručnjaka.

Trinkijeri nije mogao da vodi utakmicu jer se osećao loše. U takvim situacijama niko ne želi da rizikuje. Andrea nije vodio meč, priključio se ekipe posle utakmice, oseća se dobro, tako da zaista srećni idemo iz Bara – otkrio je Šćepanović.

Potom se detaljnije osvrnuo na samu utakmicu.

– Ostvarili smo zaista jako važnu pobedu. Znali smo da nas čeka pakleno težak posao protiv ofanzivno izuzetno moćnih Barana. Uspeli smo odbranom da nateramo igrače Mornara da šutiraju iz teških pozicija, uspeli smo igrom sa mnogo duela da ih izmorimo, da ih nateramo da promašuju. Utakmica je opravdala očekivanja u svakom smislu. Mislim da su ljubitelji košarke mogli da uživaju u istinskom spektaklu. Ostvarili smo dve jako važne pobede, delovali smo kao tim protiv Ritasa i protiv Mornara. Snaga Partizana je timska igra. Iz iskustva znam, da trofeje osvaja tim, ekipa koja ima pozitivnu energiju i timski duh, a Partizan to ima – poručio je Šćepanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter