1
Košarka

IZNENAĐUJUĆ KOMENTAR: Teodosić nije ni blizu Daniloviću…

Objavljeno: 12.10.19 u 13:36

Legendarni italijanski košarkaš Đanluka Bazile ne vidi Miloša Teodosića u rangu sa Predragom Danilovićem.

U razgovoru za ‘Korijere delo Sport’ Bazile je govorio o svojoj karijeri i igračima sa kojima je igrao, a dotakao se i Saše Danilovića iz vremena kada su igrali za Fortitudo.

Sada je uzdanica kluba iz Bolonje Miloš Teodosić, pa je napravio poređenje sadašnjeg plejmejkera reprezentacije Srbije i predsednika Košarkaškog saveza Srbije.

– Uz dužno poštovanje… Teodosić je dobar, ali je neumesno porediti ga sa šampionima kao što su Majers i Danilović. Takođe, postoji problem – pozicija. Miloš je plejmejker, Karlton Majers je bio bek, a Saša krilo. Teodosić jednostavno ne može da se poredi sa Danilovićem iz ‘zlatne generacije’ – kazao je Bazile.

Bazile je za Fortitudo igrao od 1999. do 2005. godine, a 2010. godine bio je šampion Evrope sa Barselonom, na fajnal-foru na kom je igrao i Partizan.

0
0

1 Komentara

  1. O ukusima ne vredi raspravljati.Ali ocigledno vrlo pristrsna procena jer kosarka iz vremena Bazilea i danas su razlicite kategorije po svemu. Mozda su u pitanju nijanse ali reci da ne mogu da se porede je krajnje neumesno da ne kazem uvredljivo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter