0
Evroliga

FOTO: Eurohoops

EVROLIGA: CSKA promenio tim, ne i pobedničke navike, Real poslednjim sekundama do pobede nad Makabijem

Objavljeno: 10.10.19 u 23:48

U preostalim mečevima u Evroligi videli smo dosta uzbuđenja.

Košarkaši Bajerna nisu uspeli da izbore pobedu na teškom gostovanju u Moskvi pa su uprkos jakom otporu poraženi od CSKA rezultatom 79:68 Srpski reprezentativac Vladimir Lučić postigao je šest poena uz šest skokova i dve asistencije za nešto više od 26 minuta provedenih na terenu.

Najefikasniji na meču bio je Amerikanac Monro sa dabl-dabl učinkom sa 17 poena i 10 asistencija, dok je sa dva poena manje Vil Klajburn predvodio CSKA do druge pobede u Evroligi.

Dramatično je bilo i u Madridu gde je Makabi u poslednjoj sekindi ostao bez pobede. Drugi trijumf Realu u prva dva kola Evrolige doneo je Džejsi Kerol, trojkom sekund pre kraja ua konačnih 86:85!

Devet sekundi ranije, Skoti Vilbekin je svojim pogotkom doveo Makabi na prag trijumfa, kada su gosti poveli sa 85:83, ali tu prednost Makabi nije upeo da sačuva.

Čitavim tokom meča vodila se ravnopravna borba, a Real je samo u drugoj četvrtini uspeo da stekne nešto osetniju prednost od devet poena razlike.

Džordan Miki sa 16 poena i 11 skokova bio je najefikasniji u Realu, a Makabiju nisu bila dovoljna 22 poena Vilbekina za triumf u Madridu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter