0
Evrokup

FOTO Screenshot

EVROKUP: Pobeda Darušafake i Huventuda

Objavljeno: 08.10.19 u 23:22

Pored utakmice Partizana i Tofaša još dva meča odigrana su u Evrokupu.

Obe utakmice odigrane su u grupi C. Darušafaka je savladala Nanter 77:65, Dok je u drugom duelu Huventud savladao Brešu 81:68.

Dobra igra u uvodnoj četvrtini donela je istanbulskom timu pobedu. Darušafaka je prvu deonicu dobila dvocifrenom prednošču 23:13, dok je Nanter u nastavku uspeo da zbije redove. Dobro je zaigrao gostujući tim u poslednjoj deonici, ali nije imao snage gostujući tim da preokrene meč.

Najefikasniji u redovima domaćina bio je Džerod Džejms sa 16 poena, dok je Džonatan Hamilton je postigao 15 poena. U redovima Nantera Dalas Mur postigao je 21 poen, a 14 je ubacio Keni Čeri.

Huventud je u drugom meču pred dve i po hiljade ljudi u Badaloni slavio sa 81:68 Tokom većeg dela meča domaći tim imao je vođstvo koji je bio na visini zadatka u prvoj, trećoj i četvrtoj deonici i nije dozvolio mogućnost za preokret.

Prepelic Klemen postigao je 24 poena u domaćem sastavu, Nikos Zizis postigao je 13 poena, a poen manje Alen Omić. U poraženom timu Abas Avudu postigao je 15 poena, Luka VItali imao je 13 ubačenih koševa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter