Proslavljeni košarkaš srpske reprezentacije Miloš Teodosić isticao je u više navrata da bi voleo da zaigra u Crvenoj zvezdi, a to po svemu sudeći nećemo imati priliku da vidimo.

Armija navijača ovog leta pokušala je da ga privoli da dođe u Beograd, ipak, Teodosić je odlučio da se ogluši o vapaje navijača Crvene zvezde i karijeru nastavi u Bolonji.


Mislim da više nije realno da dođem u Zvezdu – rekao je Miloš Teodosić  gostujući u emisiji “Teme do Arene”.

Sportska javnost videla je reprezentaciju Srbije kao glavnog favorita za osvajanje zlatne medalje u Kini, ipak, to se nije dogodilo.

– Rezultat koji niko nije očekivao niti mu se iko nadao. Ne treba zaboraviti da je ovo SP bilo jako kvalitetno sa dosta kvalitetnih ekipa. Izgubili smo u četvrtfinalu koje je ja najbitnija utakmica na prvenstvu od sjajne ekipe koja igra atipično, protiv koje nismo mogli da nađemo rešenje koje smo nalazili u prethodnih utakmicama. Videla se ogromna želja kod igrača ali ostaje žal što se nije pobedila jer je bila velika šansa da se dođe do finala i napadne zlato. Jače su nam bile pripremne utakmice od ovih u grupi. To je ono što nam se malo obilo u glavu, što nismo imali ozbiljne utakmice u grupi gde smo dobijali po 30-40 razlike lagano. To je možda razlog gde je došlo do opuštanja pa nismo bili psihičkiu spremni za Španiju – rekao je Teodosić

Nakon igranja u SAD gde je nastupao za Los Anđeles Kliperse, Miloš Teodosić je rešio da se vrati u Evropu i zaigra za Virtus.

Mislim da sam otišao kasno sa 30 godina pa mi nije odgovarao način na koji rade. Da sam otišao sa 24, 25 godina, u periodu kada je otišao Bogdan, mislim da bih napravio dosta više. Ali ne kajem se što sam otišao i probao i uverio se da je NBA najbolja liga na svetu sa najboljim igračima.

FOTO: KSS

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on