1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Partizan

TRINKIJERI ‘OSTAJE NA ZEMLJI’: Lepo je osvojiti trofej sada, ali…

Objavljeno: 30.09.19 u 09:28

Trener Partizana ne odstupa od zacrtanog cilja, bez obzira na osvajanje ABA Superkupa u Zagrebu.

Partizan je sa 99:77 bio bolji od Cedevita Olimpije, podigao prvi trofej u sezoni i tako nagovestio mnogo uspešniju sezonu nego prethodnu.

– Volim da se borim za trofeje kada se završi zima, ali došli smo, ozbiljno smo igrali, borili smo se… Imali smo duboku rotaciju, od 11 igrača i sve individualne partije su bile u funkciji tima. To je za mene jako važno – izjavio je Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare.

– Čestitam celoj ekipi. Imali smo ovde tri kompletno drugačije utakmice i u svakoj smo uspeli nešto da dodamo. Zadovoljan sam kako smo večeras odigrali timski u napadu, a malo manje odbranom. Dozvolili smo im da šutiraju trojke 43 odsto i to nije dobro, ali smo ipak držali utakmicu u svojim rukama. Bili smo dovoljno pametni i mirni da ne damo Cedeviti da se vrati.

Crno-bele već u utorak igraju prvu utakmicu Evrokupa protiv Venecije u Italiji.

– Dobro je što sam sve igrače zadržao na manje od 21 minuta na parketu, jer u utorak igramo jako tešku i važnu utakmicu protiv Venecije. Idemo na put već večeras i do decembra ćemo samo da putujemo – podvukao je Trinkijeri.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter