1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ABA SUPERKUP: Partizan dobio protivnika u finalu, palo je čišćenje… (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.19 u 21:45

Košarkaši Partizana u finalu ABA Superkupa u Zagrebu igraće protiv Cedevita Olimpije, koja je u drugom polufinalu deklasirala ekipu Budućnosti rezultatom 103:75.

Očekivao se neizvestan meč između novoformiranog tima iz Ljubljane i Podgoričana, ili u najmanju ruku pobedu sa jednocifrenom razlikom, ali niko nije verovao da će Cedevita Olimpija potpuno počistiti sa terena ekipu Budućnosti 103:75 (26:20, 24:26, 28:15, 25:14).

Crnogorski tim je bio u meču u prvom poluvremenu, ali se u nastavku u potpunosti ‘raspao’, najviše u defanzivi, te si Slovenci predvođeni Jakom Blažičem na kraju stigli i do ‘stotke’.

Blažič je meč završio sa 14 postignutih poena, a bivši kapiten Crvene zvezde i od juče penzionisani reprezentativac Srbije Marko Simonović ubacio je poen manje.

Cedevita Olimpija je zakazala finale sa Partizanom koje će se igrati u nedelju od 20 časova u zagrebačkoj dvorani ‘Dražen Petrović.’

CEDEVITA OLIMPIJA – BUDUĆNOST 103:75 (26:20, 24:26, 28:15, 25:14)

Dvorana: Dražen Petrović u Zagrebu
Sudije
: Petek, Juras, Dragojević.

Cedevita Olimpija: Krušlin, Boutrajt, Krampelj, Hopkins, Vujačić, Murić, Mulalić, Miler, Blažić, Stipanović, Zagorac, Simonović.

Budućnost: Kobs, Bamford, Šehović, Starovlah, Martin, Ilić, Vud, Z. Nikolić, Popović, Mejers, D. Nikolić, Žugić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter