0
Košarka

NIKOLA BATUM: Nema opravdanja, bili smo u istom avionu, imali ista putovanja…

Objavljeno: 13.09.19 u 21:12

Šuter francuske reprezentacije sportski je priznao da je Argentina zasluženo otišla u finale Mundobasketa u Kini.

‘Gaučosi’ su danas slavili trijumf protiv ‘trikolora’ u polufinalu i u finalu će igrati protiv Španije za zlatnu medalju, dok će Francuska igrati za treće mesto protiv Australije.

Nikola Batum, koji je u polufinalu prošlog Mundobasketa postigao preko 30 poena protiv Srbije, danas je ubacio samo tri.

– Tokom celog meča nismo znali kako da odgovorimo na njihovu agresivnost na obe strane terena. Zaslužili su da pobede, to je sasvim jasno – rekao je Batum.

Opravdanja za poraz, ističe Batum, nema.

– Imali su ista putovanja kao i mi, bili smo u istom avionu, imali smo istu rutinu. Promašili smo mnogo slobodnih bacanja. Oni su bili daleko spremniji za ovu borbu od nas. Imamo još jedan meč i moramo da nastavimo dalje kako bismo pobedili Australiju. Nismo bili dobri večeras, nismo ličili na sebe. Argentina je bila sjajna. ali, sada moramo da to prevaziđemo jer nas čeka još jedna utakmica – zaključio je igrač Šarlot Hornetsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter