0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

MIJAILOVIĆ: Partizan nije završio sa pojačanjima, predsednik crno-belih otkrio da li Veličković ostaje!

Objavljeno: 09.09.19 u 00:00

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o pojačanjima, otkrio je na kojoj poziciji bi crno-beli trebalo uskoro da se pojačaju

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović u opširnom intervju za Espreso.  Istakao je da Partizan pažljivo traži pojačanje na ‘dvojci’. 

– Očekuje se uskoro dolazak, videćemo koga. Pregovaramo i s Gaudlokovim menadžerom, ali i s menadžerima drugih igrača. Moramo biti oprezni i pametni. Za tu poziciju imamo budžet koji je planiran, ne smemo da dođemo u situaciju da s bilo kim od igrača potpišemo ugovor, a da pravimo pauzu, gde on neće moći moći da igra. Ne govorim samo o njemu, nego i o ostalim igračima koji su nam ponuđeni. Kao što smo napravili pametne transfere, bez obzira na pritiske koje smo imali od strane javnosti i od strane naših navijača da što pre završimo prelazni rok. Ako hoćemo rezultate, moramo da radimo temeljno, moramo da radimo pametno i da pametno planiramo – istakao je Mijailović.

Mijailović je potom detaljnije govorio o Gaudloku kome se navijači mnogo nadaju. Opšte mišljenje stručnjaka je da se radi o velikom ‘potrošaču lopti’.

– Ne bih iznosio to u javnost, to su njihove analize i na tome oni rade. Gaudlok je igrač, ne evropskih ekipa, nego igrač koji je igrao po Americi, ceo život je proveo igrajući košarku na najvišem nivou, glupo je govoriti o njegovim kvalitetima. On je ozbiljan ofanzivac, imao to što ima od kvaliteta. Ako se poklope kockice potpisaćemo ugovor s njim, ako se ne poklope, tražićemo dalje poručio je Mijailović.

FOTO: KK Partizan

Predsednik Partizana je potom govorio o pristiglim pojačanjima.

– Zadovoljni smo svi, i klub i struka. Jako mi je drago što smo se uopšte izborili za takav položaj. Možemo da se borimo s evroligaškim ekipama kad su u pitanju pojačanja. Od Parahovskog, Pejnersa do Voldena, sve su to igrači koji su se dvoumili da li će da odu u neku evroligašku ekipu ili će doći u Partizan – rekao je Mijailović.

Pitanje koje je na usnama svih navijača crno-belih jeste, da li Novica Veličković ostaje u Partizanu?

– Verujem da će ostati. Zavisi od pregovora s njegovim menadžerom. Može još puno dece da se rodi u Srbiji, ali teško da će se uskoro roditi novi Novica Veličković. On stvarno voli ovaj klub, srcem radi to što radi. Prošle godine smo od njega dosta više dobili igrački nego što smo očekivali, a Novica je Novica i verujem da ćemo se dogovoriti i da će ostati kapiten i ove godine – zaključio je Mijailović

FOTO: KK Partizan 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter