4
Košarka

KSS ZABORAVIO LEGENDE: Deset godina u reprezentaciji i dobijem šipku! Krstić: Hvala Bjelici što mi je ‘sredio’ karte(FOTO)

Objavljeno: 11.08.19 u 14:53

Košarkaši Srbije su u poslednjoj domaćoj proveri u pripremama za Svetsko prvenstvo savladali Litvaniju. Kraj terena bilo je dosta propusta.

Puna ‘Štark Arena’ u Beogradu imala je priliku da na delu vidi srpski ‘tim snova’ koji je opravdao očekivanja navijača. Naši ‘orlovi’ su savladali litvanske košarkaše 72:68 (14:23, 20:17, 22:19, 16:9).

Čini se da je košarkaški savez zaboravio na igrače koji su život posvetili reprezentaciji Srbije, tako je Stefan Marković veći deo meča gledao u šipku, umesto da sa nekog od počasnih mesta bodri dojušerašnje saigrače iz reprezentacije. On je svoje nezadovoljstvo podelio na Instagramu, objavio je fotografiju mesta u areni uz opis ‘Deset godina i dobiješ šipku’.

Ništa bolje nije prošao ni dugogodišnji kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić kom je ulaznice sredio nekadašnji saigrač Nemanja Bjelica. Krstić je takođe putem Instagrama zahvalio košarkašu Sakramento Kingsa što mu je obezbedio ulaznice, a na slici se vidi da je nekadašnji kapiten ‘Orlova’ u društvu Markovića. Njih dvojica su morali da se probijaju kroz masu ljudi kako bi došli do svog mestaKrstić je kao kapiten reprezentacije osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji, ali i srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. 

 

Srbija je pobedila Litvaniju, ali je nekadašnjim košarkašima naše zemlje poslata poruka da minuli rad ne zavređuje

Foto: KSS

0
0

4 Komentara

  1. Ulaznice su bile namenjene UNICEF-u pa ako je Bjelica kupio njima karte (znam da jeste) mogli su i sami kupiti i podrzati decu kojoj je to potrebno. Pogledajte sinoc Litvanija – Srbija predsednik i bivsi predstednik kupili karte u gledaju iz publike utakmicu. ,,

    0
    0
    Odgovori
  2. To vam je vas Pedjo Danilovic koji je cijeli zivot maglu prodavao na pitarski nacin….i sae dulom pare brao,a o casovima ljubavi pevao….“avangarda“ ni Sepo vise magle nije prodao od ovog dvojca….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter