0
Košarka

IMA KO ŽELI DA IGRA: Karmelo Entoni se nudi reprezentaciji, ali je glatko odbijen!

Objavljeno: 08.08.19 u 16:22

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država imaju dosta problema da ‘sklope’ tim za Svetsko prvenstvo u Kini, a jedan igrač odlučio je da im u tome pomogne.

Trostruki Olimpijski pobednik Karmelo Entoni je izrazio interesovanje da obuče dres SAD na Svetskom prvenstvu u Kini 2019. godine. Ovu informaciju za Sport Ilustrejted potvrdio je direktor reorezentacije Džeri Kolanđelo. Melu je poručeno da će se reprezentacija okrenuti drugim opcijama.

Kolanđelo je izrazio duboko poštovanje ka Entoniju i njegovom doprinosu američkoj reprezentaciji. Melo je 2016. proglašen za sportistu godine, a sa reprezentacijom ima bronzu na Olimpijadi 2004. godine u Grčkoj, a zlato 2008, 2012, i 2016. godine.

– Volim Karmela. Dao je veliki doprinos reprezentativnoj košarci. Ali ukoliko bi zaigrao sada za reprezentaciju to bi odvuklo pažnju ostalim igračima. Razumem zbog čega je izrazio želju da zaigra za Ameriku, želi da se ponovo otkrije i pokrene karijeru, ali to će morati da uradi u NBA ligi, a ne reprezentaciji – istakao je Kolanđelo.

Tridesetpetogodišnji Karmelo Entoni je trenutno slobodan igrač, prošle sezone odigrao je deset utakmica za Hjuston Roketse. U januaru je trejdovan u Čikago Bulse , a februrara mu je raskinut ugovor. Tokom šesnaest sezona beležio je prosek od 24 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter