Aleksej Nikolić pominjao se kao pojačanje Virtusa iz Bolonje, ali će ipak završiti u drugom timu iz elitne italijanske divizije.

Bio je Aleksej Nikolić na korak do Virtusa iz Bolonje, ali je na kraju skrenuo u Trevizo. Transfer Slovenca u Bolonju pokvario je Stefan Marković koji je došao u tim Aleksandra Đorđevića.


Partizan će na ime transfera Alekseja Nikolića dobiti određeno obeštećenje. Slovenac je sa crno-belima imao validan ugovor na još dve godine. Nikolić je u Partizanu prošle sezone beležio 8,3 poena i 2,3 asistencije u Evrokupu, te još 6,4 poena i 2,3 završna dodavanja u Jadranskoj ligi. S Partizanom je osvojio Kup Radivoja Koraća. Partizan u svojim redovima ima dva plejmejkera Voldena i Gordića.

z Partizana su ovog leta otišli Džok Lendejl (Žalgiris), Vanja Marinković (Valensija) i Uroš Trifunović (Mega Bemaks), dok su Amaru Gegiću, Tadiji Tadiću i Đorđu Gagiću istekli ugovori. Osim Voldena i Gordića u Humsku 1 stigli su centri Rašon Tomas i Vilijam Mozli, te krilni košarkaš Darušafake Žanis Pejners.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu