1
AdmiralBet ABA Liga

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Volim što se Zvezda vratila u Evroligu, voleo bih da je tu i Partizan…

Objavljeno: 28.07.19 u 10:42

Najtrofejniji košarkaški trener u Evropi Željko Obradović poručio je da se nada da će Srbija imati dva predstavnika u Evroligi.

U razgovoru za Večernje Novosti prokomentarisao je jedan od uvodnih duela u novoj sezoni Evrolige u kome će se Fenerbahče sastati sa Crvenom zvezdom.

– Obožavam da dođem u Beograd, to je moj grad, moja zemlja. Volim što se Zvezda zasluženo vratila u Evroligu, voleo bih da je tu i Partizan. Daj bože da imamo dva tima sa ovih prostora u Evroligi. Želim im da budu tamo gde žele na kraju sezone – poručio je Obradović.

Istakao je da je zadovoljan što je selektor reprezentacije Aleksandar Đorđević stvorio ‘kult reprezentacije’ i napravio atmosferu u kojoj se svi odazivaju pozivu u reprezentativnu selekciju.

– Svi igrači su tu. Sale je tu najbitniji sa energijom i motivacijom. Uvek sam ponavljao da sam njihov veliki navijač i želim im sve najbolje – rekao je Obradović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogledajte potez Kolarova! Popularna rabona! 💪🌪 @aleks11kolarov

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

  1. Треба сва струка у Србији (и шире) да се удружи око овог циља да Србија има два представника у ЕЛ.

    Звезда и Партизан морају да нађу заједнички језик и да се уједине око заједничког интереса, а не да праве смицалице једни другима.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter