8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Crvena zvezda MTS

ŠOK: Partizan želeo bivšeg košarkaša Zvezde, ovaj ‘rekao ne’…

Objavljeno: 22.07.19 u 19:00

Košarkaški klub Partizan ima veliku želju da napravi konkurentan tim koji će se uz Crvenu zvezdu, Budućnost, Cedevita Olimpiju i Mornar iz Bara boriti za titulu na Jadranu.

Do sada su u Humsku stigli Nemanja Gordić, Rašon Tomas i Vilijam Mozli. Partizan je naciljao i neka domaća pojačanja, ali se neke želje nisu ostvarile. HotSport je došao do nezvaničnih informacija da je želja uprave crno-belih bio Nemanja Dangubić.

Društvenim mrežama kruži i da je ponuda bila teška oko 300 hiljada evra. Nemanji Dangubiću je ugovor istekao sa Bajernom iz Minhena, ali nije želeo da pređe u Partizan iz poštovanja prema svom bivšem klubu Zvezdi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šta radi Džon Teri! 😂🌪🍦

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Srpski bek će se po poslednjim informacijama preseliti u Španiju, tačnije u Estudijantes koji sa klupe predvodi bivši trener Partizana i Budućnosti Aleksandar Džikić.

0
0

8 Komentara

  1. Hahahahaha,ma da, pola miliona smo mu nudili ali nije hteo…hahahahaha…Nego,kada dolazi Teo,zbog njega ste krenuli konačno da kupujete sezonske,a musavci? 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Haha, pa da ga je zvao dotrcao bi peske bre u Sampiona Evrope! Imam osecaj da neki samo sede i izmisljaju gluposti koje su nekako uvek „u korist Zvezde“, uvek kao Zvezda je sve ostali su sitnis…! Ali, znamo vas dovoljno, nema potreba da se ponovo i u svakoj prigodi oglasavate svojim glupostima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Laž kao i sve ostale vesti iz kuhinje Čovića.Dečka znam lično iz Pančeva ,navija za Partizan ,sticajem okolnosti je završio u zvezdi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter