2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN ZVANIČNO OBJAVIO: Posle Bertansa novi Letonac u klubu! (FOTO)

Objavljeno: 22.07.19 u 20:26

Dok se čeka potvrda oko dovođenja Vilijama Mozilija, Partizan je potvrdio dovođenje beka-krila.

Posle Davisa Bertansa, Partizan je doveo novog Letonca. Reč je o Žanisu Peinersu koji je prethodne sezone igrao u Evroligi, tačnije za istanbulsku Darušafaku.

Žanis Peiners je visok 205 cm i igra na pozicijama beka i krila. Novi košarkaš Partizana, rođen je 2. avgusta 1990. a pre Darušafake je branio boje Lietkabelisa, PAOK-a, Ventspilsa, ukrajinskog Mikolajiva, Rige i Latvijas Univerziteta.

U svojoj karijeri Peiners je imao prilike da se susretne sa Partizanom i oseti šta znači biti deo crno-bele porodice. Igrajući za PAOK u sezoni 2016/17, Žanis je bio akter dvomeča bratskih klubova, PAOK-a i Partizana NIS u okviru FIBA Lige šampiona.

FOTO: KK Partizan

Tokom minula sezone, Žanis Peiners je odigrao 28 utakmica za Darušafaku u Evroligi. Za Letoniju je igrao na prvenstvima Evrope 2015. godine i 2017. godine.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

2 Komentara

  1. Odlično će da se uklopi.Za ovoga su Nikola Kalinić,Prlja iz Borca i par igrača Partizana male mace.Glavni evropski floper.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter