1
Košarka

FOTO: ABA League/Partizan MTS

PUNO IM DUGUJE: Bivši as Partizana na predstavljanju u NBA govorio o crno-belima

Objavljeno: 20.07.19 u 10:31

Američki plejmejker Najdžel Vilijams-Gos novi je košarkaš Juta Džeza.

Jedna od jučerašnjih vesti dana iz košarke bila je upravo ta da Vilijams-Gos konačno dobija priliku da zaigra u najjačoj ligi na svetu.

– Neću da lažem, emocije su mi bile pomešane u toj noći. Osećao sam da sam tokom koledža uradio dovoljno da budem izabran sa boljeg mesta. Zanimljivo je da je Juta jedina ekipa koju sam želeo i dobro je jer sam stigao taj tim, možda malo kasnije nego što mislim da sam zaslužio – naveo je Vilijams-Gos američkim medijima.

On je pre par sezone igrao za Jutu u Letnjoj ligi, ali je znao da za njega neće biti mesta. Tada je otišao put Evrope – najpre u Partizan, a onda i u Olimpijakos.

– Čak i da sam briljirao u Letnjoj ligi za mene ne bi bilo mesta. Bilo je ili da ostanem i igram u G ligi ili da odem preko bare. Veliku zahvalnost dugujem Partizanu i Olimpijakosu – rekao je Vilijams-Gos.

U jednom tekstu detaljnije se opisuje njegov razvoj i put u Partizanu.

Najdžel je veoma brzo postao ključni igrač u jednom od najvoljenijih klubova u Srbiji. U Beogradu, gde navijači pale baklje u halama i ubacuju svašta u teren kada se ne slažu sa odlukama sudija, Vilijams-Gos je dobio ljubav. Njega su čak navijači zaustavljali na ulici kako bi mu poklonili tortu na kojoj je bio ispisan njegov broj – navodi se.

I sam Vilijams-Gos je poručio da je dok je bio u Partizanu imao kontakt sa ljudima iz Jute Džez, koji su često dolazili u Beograd.

– Sve što se dogodilo čini ovo sada još posebnijim. Mislim da zbog toga više cenim sve ovo, ceo put – poručio je Najdžel Vilijams-Gos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter