0
Evroliga

‘EVROLIGAŠKA PIJACA’: CSKA doveo Hrvata iz NBA lige, Baskonija dovela Henrija, a evo gde karijeru nastavlja Dalo…

Objavljeno: 17.07.19 u 18:04

HotSport vas iz dana u dan obaveštava o ‘transfer pijaci’ u ‘elitnom’ košarkaškom takmičenju, a danas je šampion Evrope doveo veliko pojačanje.

Hrvat u moskovskom CSKA! I to pojačanje iz NBA lige. Nekada četvrti pik na draftu Dragan Bender uskoro bi mogao da potpiše ugovor sa ‘Armejcima’. Krilni centar je karijeru počeo u Splitu, kasnije je igrao za Kaštel i Makabi iz Tel Aviva. Draftovan je od strane Finiksa i poslednje tri sezone nosio je dres Sansa, ne baš sa uspehom.

Zenit je iz rivala Uniksa doveo reprezentativca Antona Ponkrašova. Tim iz Kazanja je ostao i bez Pjera Henrija koji je potpisao za Baskoniju.

Poslednja vest nije iz Evrolige, ali bi mogla biti zanimljiva ljubiteljima košarke u našoj zemlji. Nekada ljubimac ‘Grobara’ Boris Dalo napustio je solunski Aris i vratio se u domovinu. On će nositi dres Strazbura. U Grčkoj je prosečno beležio 7,4 poena, 4,2 skoka i 3,8 asistencija po meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter