2
Košarka

FOTO: kss.rs

ZAMENA: Đorđević umesto Kuzmića pozvao drugog košarkaša Crvene zvezde u reprezentaciju Srbije!

Objavljeno: 15.07.19 u 20:46

Posle tužnih vesti i saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređen Ognjen Kuzmić, selektor Srbije Aleksandar Đorđević bio je prinuđen da pozove zamenu u nacionalni tim.

Ognjen Kuzmić bio je planiran da putuje na pripreme ‘orlova’, ali se sada bori u mnogo važnijoj utakmici. Aleksandar Đorđević je brzo reagovao i pronašao zamenu.

Poziv je dobio Nikola Jovanović, još jedan centar Crvene zvezde, koji će zauzeti Kuzmićevo mesto i pripremati se za reprezentacijom za Mundobasket u Kini.

Naravno, male su šanse da će Jovanović i putovati na šampionat sveta, jer je konkurencija velika, ali će svakako koristiti Đorđeviću tokom priprema i na treninzima.

Za mesto na poziciji broj ‘pet’ boriće se Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Miroslav Raduljica, Boban Marjanović i sada Nikola Jovanović.

Reprezentacija se okuplja u četvrtak od 13 časova u hotelu ‘Kraun plaza’.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Uzmi jos par centra koje si vec odredio. Kalenica ne sže jer ce zauzeti nekom menadžerovom igracu mesto pa ce ostati praznih džepova

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter