11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Instagram / Miloš Teodosić

PONUDA KOJA SE (NE)ODBIJA: Evo koliko je novca Crvena zvezda ponudila Milošu Teodosiću…

Objavljeno: 08.07.19 u 17:45

Crvena zvezda polako zida tim za Evroligu, a ostala je da se popuni pozicija plejmejkera, a kandidati su Miloš Teodosić i Stefan Jović.

HotSport je pisao već o pregovorima Crvene zvezde i Stefana Jovića. Ali, naš portal je pre dva dana najavio pregovore kapitena Srbije i crveno-belih. ‘Maxbetsport’ je danas obelodanio cifru, a reč je o jednogodišnjem ugovoru na 1,2 miliona evra.

Suma nije mala za srpske uslove, ali je daleko slabija od Olimpijakosove, koji je jedini konkretan u želji da dovede Srbina.

Odluka je na Milošu Teodosiću, sa jedne strane stoji finansijski jaka ponuda iz Grčke, ali pored Evrolige i utakmice Druge lige Grčke, dok sa druge strane voljeni klub Crvena zvezda i nešto slabija finansijska ponuda.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

11 Komentara

  1. Koje pare imao Partizan? sve sto je dovodio si bili anonimusi i odlazili uvek skoro posle jedne sezone. Nikad nije dovodio evroligaske poznate igrace, nije imao taj budzet, a to sto je igrao tri ff bez stranaca i osvojio euro ligu, je nedostizno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dosta vise bre groblje sa pitanjima odakle pare ili to su narodne pare, pokrali kosovske pare, dao Vucic, itd. Kad ste vi imali drzavne blanko cekove i dovodili koga ste hteli, tad se nije pitalo odakle pare? Muka mi je vise od vas. I ovo ko poveruje da je 1,2 na godinu dana taj nije bas normalan. Mozda za 2 godine je prava istina!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter