0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

GLAS IZ GRČKE: Perperoglu objasnio zašto je odabrao ostanak u Zvezdi…

Objavljeno: 03.07.19 u 15:05

Crvena zvezda je juče zvanično produžila ugovor sa svojim najiskusnijim igračom Stratosom Perperogluom.

Grk je to danas potvrdio za ‘Eurohops’ i objasnio zbog čega se odlučio da ostane u redovima srpskog šampiona koji će od oktobra nastupati u Evroligi.

– Od početka su pokazali želju da me zadrže u timu. To je bilo i pre nego što se sezona završila. Uživao sam u Beogradu, navijači me vole. Tim i dalje ima cilj da nastupa na visokom nivou i da bude što kompetetivniji u Evroligi, da osvaja još titula… Čitavo okruženje u Crvenoj zvezdi čini me motivisanim, osećam se kao kod kuće – rekao je Stratos Perperoglu.

Grk je govorio i o odnosu sa trenerom Milanom Tomićem.

– Moj odnos sa Tomićem je sjajan i zaista cenim sve što radi za Crvenu zvezdu. U prvoj sezoni je pokazao da ima znanje i karakter za trenera – dodao je Grk.

‘Delije’ su za Perperoglua nešto posebno, iako je igrao za dva grčka velikana PAO i Olimpijakos.

– Igrao sam za mnoge velike klubove koji imaju mnoštvo navijača, ali je istina da je veza koju Crvena zvezda ima sa publikom retkost. Za svakog igrača je blagoslov što je deo toga – zaključio je krilni centar koji u avgustu puni 35 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter