0
AdmiralBet ABA Liga

STVARA SE STRAŠAN TIM: Mornar dovodi nesuđeno pojačanje Crvene zvezde?!

Objavljeno: 30.06.19 u 13:42

U Baru su rešeni da sledeće sezone naprave veliki iskorak i sudeći prema najavljenim pojačanjima, na dobrom su putu da to i urade.

Prethodnih dana i nedelja mogle su se čuti najave iz Bara da će za sledeću sezonu oformiti ozbiljan tim, a prvi čovek kluba je istakao da ukoliko se ispune sve želje trenera Mihaila Pavićevića, neće biti ravne ekipe Mornaru.

Dvojica su već stigli, Milko Bjelica i Sead Šehović, a ‘bomba’ se tek sprema’. Kako prenosi crnogorska ‘Pobjeda’, na meti Barana je Džejkob Pulen, doskorašnji košarkaš Cedevite!

Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde, koji se nekoliko leta spominjao kao moguće rešenje za organizatora igre na Malom Kalemegdanu, mogao bi uskoro da ozvaniči dolazak u Mornar.

Kako se prenosi, Pulen i čelnici kluba su u pregovorima već nekoliko nedelja, a dobio bi uslove kojima bi bio vrlo zadovoljan.

Jedino što koči ozvaničenje dogovora jeste to što je Amerikanac zatražio još malo vremena i sačeka da li će mu se ukazati prilika u nekom od bogatih klubova iz Kine.

Ukoliko do toga ne dođe, Džejkob Pulen će predvoditi napad Mornara u sezoni 2019/2020.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter