0
Evrobasket 2022

SONJA PETROVIĆ PRED EUROBASKET: Nema kukanja, želimo da pobeđujemo…

Objavljeno: 26.06.19 u 18:15

U Srbiji sutra startuje Evropsko prvenstvo u košarci za žene, a Srbija se nalazi u grupi sa Belorusijom, Rusijom i Belgijom.

Slobodno možemo reći da je reč o grupi smrti. Ipak, kako kaže jedna od naših najiskusnijih košarkašica Sonja Petrović kukanja nema.

– Od žreba smo sve isticale da nismo imale sreće, ne vredi nam ništa da kukamo, više smo se okrenule radu. Možda ljudima koji više prate košarku Belgija i Belorusija ne zvuče impozantno… Za nas je prioritet prva utakmica, da se probije led, da se na najbolji način prikažemo na premijeri pred svojom publikom, a onda verujem da će biti lakše – rekla je Sonja Petrović.

Naša najbolja košarkašica se osvrnula na premijerni meč sa Belorusijom sutra od 20.30.

– Utakmica protiv Belorusije je trenutno najbitnija. Ovo je šampionat pred Olimpijske igre, to su uvek najjača prevenstva. Svima je cilj da se plasiraju na OI, i kod nas to je izazov, da probamo da izborimo još jedne kvalifikacije za OI. Ovo će biti jedno od jačih EP, nikad izjednačenije. Mislim da će se osam ekipa na krv i nož boriti za šest mesta koje vode u kvalifikacije za Tokio – zaključila je Sonja Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter