3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADNO NA MALOM KALEMEGDANU: Posle Lazića pao još jedan potpis, Zvezda ima plejmejkera…

Objavljeno: 25.06.19 u 12:55

Košarkaški klub Crvena zvezda juče je produžio ugoivor sa kapitenom Brankom Lazićem, a danas je na Malom Kalemegdanu pao još jedan potpis.

Crveno-beli imaju jednog plejmejkera za sledeću sezonu. Reč je o Filipu Čoviću. Momak koji je sam izneo kraj tek završene sezone na svojim leđima produžio je ugovor na još dve godine do leta 2021.

Filip Čović je prošle sezone u ABA ligi beležio šest poena u proseku i šest asistencija. Sa Crvenom zvezdom je osvojio ABA ligu i domaće prvenstvo. U tim bitkama je usled povrede Džoa Reglenda nosio sav teret organizacije igra na svojim leđima.

– Potpisivanje novog ugovora sa Filipom je još jedan dokaz da imamo stabilnost, da igrači koji imaju iskustvo žele da ostanu u Crvenoj zvezdi, ali i da imamo ambicije u izuzetno napornoj sezoni koja nas očekuje. Nakon Bilija, Branka, i Filip je produžio saradnju sa klubom što govori i o ozbiljnosti sa kojom smo krenuli u prelazni rok. Čeka nas još dosta posla na tom planu – rekao je sportski direktor Filip Sunturlić.

0
0

3 Komentara

  1. ..“..pridruzio ‘saradnji’ s’klubom..??“..???????..pa to je njegov klub, Z.R., lopte, kosevi, grb..dobro ‘grb’ im je „DAO“ Ron Dzeremi u vidu fal**usa, ALI, SVE je to fikusovo tj. tatino..kod nas Grobara ne moze da prodje TO falsifikovanje kk istorije spinom i pseUDonaukom kao kod jucerodjenih panterrra.. .!. XXAAXXAA .!.
    NISMO ISTI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter