3
Evroliga

Posle mnogo prašine koju je podigla finalna serija košarkaške Superlige, u javnost je izašao predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

KONAČNO: Javio se Ostoja Mijailović, čestitao Vanji i najavio odluku Evrolige! (FOTO)

Objavljeno: 21.06.19 u 11:44

Posle mnogo prašine koju je podigla finalna serija košarkaške Superlige, u javnost je izašao predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Košarkaška vest dana je NBA draft, a iz Partizana je izabran Vanja Marinković, koga su kao 60. pika odabrali Sakramento Kingsi.

Zbog toga se na društvenim mrežama oglasio prvi čovek crno-belog kluba Ostoja Mijailović.

Nakon te poruke i komentara navijača da se nije oglašavao povodom finala KLS i sporne završnice u kojoj je Crvena zvezda osvojila titulu, Mijailović je napisao ‘tvit’ sa mnogo više informacija.

– Svi znamo šta se dogodilo u finalu KLS, za suštinske promene na tom polju, borimo se kroz institucije, a ne kroz medije. Pred nama je još jedna važna stvar, a to je odluka borda Evrolige krajem meseca. Kakva god ona bude bila, mi ćemo nastaviti da se borimo za Partizan – napisao je Mijailović na Tviteru.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Spinovanje i prolongiranje sa jasnim ciljem-konacno UNISTENJE NAJVECE KK IKONE I SVETINJE KKP !!! Jbg. druga ‘pozicija’ nam je zacementirana sa ovom trojanskom ‘upravom’ po zadatku-..Dok „ganima sakom i kapom daju, namestaju sponzorstva iz SVIH ex Republika, KKP se JEDVA (jos nije konacno..) „NOSI“ sa MARFIN BANKOM..?! Kao ‘dobili’ smo ARENU na 5 g…?! Zarad cega, mozda zbog stran. skupova..!? Zasto Ostoja nije kao svaki pred. kk izasao pred Grobarsku javnost i jasno i glasno rekao sta ‘misli’ o dekravini tj. nakaradnom ‘sudjenju’ KKP..??!! ..i sta misli o fmpovoj osvojenoj ‘tituli’ uz pomoc TROKORAKA..?!!! .!. XXAAXXAA .!. Ma, ovo vise nije normalno na sta je ZEMLJA KOSARKE SPALA..!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter