1
Košarka

Posle Bilija Berona klub je ponudio saradnju iskusnim igračima, a dogovor bi trebalo da bude pretočen u potpisivanje ugovora.

HOTSPORT SAZNAJE: Posle Berona, još dva bitna košarkaša iz šampionskog sastava ostaju u Zvezdi!

Objavljeno: 18.06.19 u 11:50

Posle Bilija Berona klub je ponudio saradnju iskusnim igračima, a dogovor bi trebalo da bude pretočen u potpisivanje ugovora.

Čim su osvojili ABA Ligu u Crvenoj zvezdi su počeli sa radom na stvaranju tima za sledeću sezonu, a sinoć je izgleda završen posao sa jednim od najboljih igrača Bilijem Beronom.

Kako saznaje HotSport, crveno-beli su ponudili nove jednogodišnje ugovore najiskusnijim članovima tima Stratosu Perperoglu i Muhamedu Fajeu, koji su načelno pristali da ostanu u Beogradu.

Ostaje samo da dvojac stavi paraf i tako nastavi saradnju sa trenerom Milanom Tomićem, koji je zaslužan za njihove dolaske.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Odličnu sezonu iza sebe ima Filip Čović i njemu je spreman ugovor, a kako sada stoje stvari, pored Džoa Reglanda verovatno odlazi i Kej Si Rivers kome je istekao ugovor.

Kapiten Branko Lazić je zaštitni znak tima i njegov ostanak pored Dejana Davidovca, Ognjena Dobrića i Boriše Simanića se ne dovodi u pitanje.

Danima unazad se spominje povratak Ognjena Kuzmića i kako je HotSport eskluzivno najavio Čarlsa Dženkinsa. Ostaje da sačekamo nove korake rukovodstva srpskog člana Evrolige naredne sezone.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. boljeg od riversa tesko mozemo da dovedemo, uz pripreme to je igrac uz berona na 20+ kad treba, sad mozda on nece da ostane ali ako je do nas steta da mu se ne ponudi ugovor

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter