0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEMA PROMENA U MOSKVI: Itudis potpisao novi ugovor!

Objavljeno: 04.06.19 u 17:09

U Moskvi ostaje sve po starom.

Čelnici CSKA odlučili su da novim ugovorom nagrade Dimitrisa Itudisa.

Govorilo se da bi posle osvajanje druge evropske titule u poslednje tri godine, jedan od najboljih trenera u ovom delu sveta mogao da napusti klub, ali do toga barem za sada neće doći. Četrdesetosmogoidšnji Grk je danas stavio paraf na novi dvogodišnji ugovor.

– Hvala igračima na svemu što su uradili do sada, ali i upravi i klubu na novom ugovoru. Veoma se radujem novoj dugoročnoj saradnji i razmeni ideja, a nadam se novim dobrim rezultatima. Hvala i navijačima na podršci tokom čitave sezone, rekao je Itudis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Димитрис Итудис продолжит работать в ЦСКА 💪🏻 ⠀ Главный тренер @dimitris_itoudis подписал новый контракт с нашим клубом, действующий до окончания сезона-2020/21. ⠀ 📊 В минувшем сезоне Димитрис обошел Этторе Мессину, став лидером ЦСКА по количеству побед в Евролиге в истории. Под его руководством красно-синие выиграли 290 из 339 официальных матчей (85,5%). ⠀ 💪🏻 Head coach Dimitris Itoudis signed the new contract with our club until the end of 2020-21 season. #CSKAbasket

A post shared by CSKA Moscow (@cskabasket) on

Govorilo se da bi pored Itudisa moskovski tim mogao da apusti prvi čovek Andrej Vatutuin, ali će kao trener i on ostati. Ostaje da se vidi na koje će igrače moći da računa Itudis, pošto dobrom delu ekipe krajem meseca ističu ugovori.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter