1
Košarka

IZ FMP-A PRED PARTIZAN: Ponovo bez gostujućih navijača, u halu samo sa sezonskim ulaznicama!

Objavljeno: 04.06.19 u 18:13

Juče se u crno-beli slavili u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige.

Druga utakmica je na programu već sutra od 19 časova, kada će ‘panteri’ imati priliku da pred svojom publikom izbore nasrtavak serije.

Povodom sutrašnje utakmica i ulaska navijača na tribine dovrane FMP-a iz kluba su se oglasili saopštenjem, koje u celosti prenosimo:

KK FMP obaveštava srpsku sportsku javnost da se ulaznice za drugu utakmicu play off-a KLS koja je na programu 05.06.2019.godine, sa ekipom Partizan, neće naći u slobodnoj prodaji.

Klub ovom prilikom saopštava da će ulaz u halu biti omogućen samo vlasnicima sezonskih ulaznica KK FMP i licima koja se nalaze na spisku organzatora ove utakmice.

Ovom odlukom želimo da omogućimo sportski ambijent za odigravanje utakmice, koja je na programu u sredu u 19 časova, stoji u saopštenju FMP-a.

Pobednik duela između FMP-a i Partizana (0:1) igraće sa boljim iz okršaja između Mege i Crvene zvezde (0:1) u borbi za trofej.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter