0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI VIDNO UTUČEN: Komentar Italijana na povredu Zagorca ne sluti na dobro…

Objavljeno: 03.06.19 u 20:39

Košarkaši Partizana savladali su FMP Železnik i poveli 1-0 u seriji polufinala Superlige, ali je pobeda ostala u senci povrede Radeta Zagorca.

Trinkijeri je na konferenciji za medije istakao da je zadovoljan izdanjem:

– Posle 10 utakmica Superlige, od čega samo dve teške, ovog puta mi je bio cilj da ekipa upiše svoje ime i prezime u seriju plej-ofa. Igrali smo čvrsto 36 minuta, peglali u odbrani, borili se. Pogađali smo, više nismo ali nije bilo odustajanja. Dobro smo birali šut, asitirali 23 puta, moglo je i 30… Očekujem da revanš bude još teži. Idemo dalje.

Potom je usledio komentar vidno utučenog Trinkijerija na povredu Zagorca:

– Ne znam… Bio je u punom sprintu. Sjajan je bio od početka utakmice. Žao mi je i ne mogu da uživam u pobedu. Valjda ćemo imati malo sreće, istakao je Trinkijeri.

Novica Veličković je pobedu video ovako:

– Sigurno da otvaranje plej-ofa i težina utakmice nose neki pritisak. Odigrali smo timski dobro, dodavali se, borili se. Za dva dana igramo opet, biće teško na njihovom terenu, moramo da se pripremimo i oporavimo, rekao je kapiten Partizana.

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter