0
Košarka

ANDREA TRINKIJERI: Možda izgledamo skromno po kvoti talenta, ali izgledamo kao tim

Objavljeno: 02.06.19 u 14:52

Plasman u finale Superlige Srbije, izboriće ona ekipa koja prva zabeleži dve pobede.

Počinje polufinalna serija! U ponedeljak, 3. juna, košarkaši Partizana NIS će u prvoj utakmici dočekati FMP, drugoplasirani tim iz grupe A u Supelrigi Srbije. Utakmica počinje u 18 časova, a prodaja ulaznica će se odvijati na dan utakmice.

Karte će se u prodaji naći na blagajni hale ‘Aleksandar Nikolić’, od 15 časova, kao i u prostorijama Tiketlajna, na Novom Beogradu, od 10 ujutru.

Cene pojedinačnih ulaznica su:

TRIBINE – 400 rsd (Tribina A je rasprodata)
PARTER – 600 rsd (U prodaji je samo Parter B, Parter 4 je rasprodat)
BELA LOŽA – 2.200 rsd
VIP LOŽA – 2.500 rsd

Nakon maksimalnih deset pobeda u grupnoj fazi Superlige, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri pred prvi polufinalni duel poručuje:

– Mi smo već osetili šta znači protiv igrati protiv FMP, izgibili smo tamo, bila je specifična situacija. Možda sada imamo manje talenta u odnosu na ABA ligu, ali sam sigrun da ćemo dati sve od sebe. Ja ne znam koji je nivo moje ekipe u ovom trenutku, ali znam kako radimo, kako lopta ide brzo od jedne na drugu stranu, kako niko ne zaustavlja loptu. Možda skromno izgledamo, po kvoti talenta, ali izgledamo kao tim. Postavljamo telo, pričamo…To se vidi kada Trifunović, Tanasković i Pecarski uđu u igru, uopšte se ne primeti da ekipa pada. Imali smo tri faze ove sezone, kada sam došao bilo je ‘hvatanje za gušu’, onda smo nekako sredili neke stvari. U Evrokupu smo imali vrhunske utakmice, pa kup, pa ABA liga…uvek smo menjali, kao da je neki film, skoro svi su bili isti, ali drugačije smo izgledali. Sada, baš izgeldamo kao ekipa. Nije to ništa fantastično, ali neki put biti skroman ali mentalno čvrst i znati koje su tvoje mane, to zna biti fantastično, rekao je Trinkijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter