0
Košarka

FOTO: YouTube

MISTERIJA ‘KEVIN DURENT’: Konfliktne najave, kada će prva zvezda ‘ratnika’ nazad na parket?

Objavljeno: 31.05.19 u 20:32

Golden Stejt Voriorsi nastupili su bez Kevina Durenta u prvom meču finalne serije NBA lige, a nakon poraza od Toronta među navijačima glavna tema je datum povratka prve zvezde tima iz Ouklanda. 

Tim povodom oglasili su se brojni mediji sa svojim informacijama, nakon kojih je jasno jedino da ništa nije jasno.

Naime, Kris Hajns iz Jahu Sporta istakao je da će se Durent vratiti možda za treći meč naredne srede, ali verovatnije u petak, za četvrtu utakmicu.

Sa druge strane, novihar Hronikla Konor Laturno tvrdi da, iako optimistični, Voriorsi nemaju predstavu kada će Durent biti ponovo u ekipi.

A Ramona Šelburn iz ESPN-a donela je kataklizmičnu vest objavivši da bi, da je u pitanju regularna sezona, Durent bio nedeljama udaljen od povratka na teren zbog rizika od obnavljanja povrede.

Raduje informacija da je Durent već počeo da radi većinu vežbi, tri ili četiri individualne aktivnosti na terenu je već odradio, ostalo je samo da uzme učešće u punom treningu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter