0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA KLS: Partizan rutinski protiv Novog Pazara

Objavljeno: 26.05.19 u 21:53

Košarkaši Partizana savladali su Novi Pazar u meču 9. kola Superlige Srbije rezultatom 93:67 i tako zadržali stoprocentan učinak u takmičenju.

Preko Vanje Marinkovća i Marka Pecarskog Partizan je lako stigao do 9:2, a novom serijom 9-2 rezultat je u šestom minutu trojkom Nikole Jankovića stigao do 18:4. Nadovezali su se Pušica, Tanasković i Pejdž za 24:9 na kraju prve četvrtine a u istom ritmu nastavili su košarkaši Andree Trinkijerija u drugoj četvrtini i bez većih problema stigli i do 37:19 nakon što je Marinković vezao pet poena. 

Ipak, završnica poluvremena pripala je Novopazarcima pošto su nešto boljom igrom uspeli da smanje prednost crno-belih, koji su na odmor otišli sa 46:32. Dobro je u tim momentima igrao Nemanja Radonjić, predvodio je Pazarce, ali je razlika u kvalitetu ipak bila prevelika.

FOTO: STARSPORT

Prazan hod u trećoj četvrtini potrajao je oko minut i po kada je Dušan Tanasković bio precizan za Partizan, Aleksej Nešović odgovorio, a Rade Zagorad crno-bele odveona 55:36.

Razigrali su se Pazarci, serijom 8-2 naterali Trinkijerija da zatraži tajm-aut, ali to nije preterano uticalo na Novi Pazar, koji je uspeo da dodatno smanji prednost domaćeg tima pred početak završnih 10 minuta, 65:53. 

FOTO: STARSPORT

Ipak, nada nije dugo potrajala pošto je, uprkos tome što su Radonjić i Hadžifejzović bili precizni, odgovor Jaramaza i Marinkovića vratio sigurno vođstvo, 77:60, čime je i rešeno pitanje pobednika. Do kraja utakmice Pušica je pokazao talenat, Stefan Janković i Jaramaz su pogađali, a meč je okončan pobedom crno-belih 93:67.

Jaramaz i Marinković su ubacili po 13 poena, Pušica dva manje kao i Pecarski, dok je Marko Radonjić predvodio Novi Pazar sa 17, a Sead Hadžifejsović ubacio dva manje.

U drugom meču večeri Mega Bemaks je pregazila Dinamik sa 125:98 i tako i definitivno obezbedila plasman u plej-of.

Superliga KLS

Nedelja
Sloboda – Tamiš 86:76
Mega Bemaks – Dinamik 125:98
Partizan – OKK Novi Pazar

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter