0
Košarka

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2017-2018 Play Off Partizan v Mega Head coach Dejan Milojevic Belgrade, 22.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MILOJEVIĆ: Protiv Partizana odigrati agresivno, videćemo hoće li biti dovoljno

Objavljeno: 14.05.19 u 12:28

Posle 5 odigranih kola Superlige, Mega Bemaks je na drugom mestu grupe B sa četiri pobede i jednim porazom dok je Partizan NIS prvi bez poraza.

U poslednjem susretu ove dve ekipe u 1. kolu Superlige, Partizan je slavio u hali Aleksandar Nikolić sa 102:69.

Košarkaši Mega Bemaksa u četvrtak od 17:30 nastavljaju takmičenje u Superligi kada će u hali „Mega Factory“ u Beogradu dočekati Partizan NIS u okviru 6. kola takmičenja. Izabranici trenera Dejana Milojevića su vezali četiri pobede u ligi pa će u dobrom raspoloženju dočekati derbi grupe B Superlige.

Sve ulaznice za meč su usled velike potražnje i ograničenog kapaciteta hale podeljene prijateljima kluba i sponzorima tako da će pristup hali i ulaz biti omogućen samo licima koji poseduju kartu za meč.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je istakao da njegova ekipa posle četiri vezane pobede u dobrom raspoloženju dočekuje Partizan:

U četvrtak igramo meč protiv Partizana koji je uz Crvenu zvezdu glavni favorit za titulu. Imaju veoma kvalitetnu ekipu i sigurno je da nas očekuje težak meč. Mi smo digli igru posle poraza od njih u prvom kolu, vezali četiri pobede i u dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu. Na nama je da odigramo agresivno u odbrani uz dobru energiju na terenu, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo, izjavio je Milojević.

Foto: Starsport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter